Päivitä Kaspersky Safe Kids

Kaspersky Safe Kids -päivitys korjaa ohjelmistovirheitä, lisää uusia ominaisuuksia ja tehostaa nykyisten ominaisuuksien toimintaa.

Automaattinen päivitys

Kaspersky Safe Kids tarkistaa päivityspalvelimen kerran viikossa uuden sovellusversion varalta. Jos uusi versio on saatavana, Kaspersky Safe Kids lataa sen tietokoneellesi hiljaisessa tilassa.

Kun uusi versio on ladattu, sovellus vertaa kaikkia aiemman version sopimuksia uuden version sopimuksiin. Jos käyttäjän toimia ei tarvita, Kaspersky Safe Kids aloittaa päivityksen automaattisesti. Kun päivitys on asennettu, Kaspersky Safe Kids kehottaa sinua käynnistämään tietokoneen uudelleen päivityksen viimeistelemiseksi.

Kaspersky Safe Kids ei pysähdy automaattisen päivityksen aikana.

Manuaalinen päivitys

Seuraavat tilanteet voivat vaatia käyttäjän toimenpiteitä Kaspersky Safe Kidsin päivityksen aikana:

Kun käynnistät päivityksen manuaalisesti, Kaspersky Safe Kidsin toiminta keskeytyy. Sovellus jatkaa toimintaansa, kun päivitys on valmis ja tietokoneesi on käynnistetty uudelleen.

Jos päivität Kaspersky Safe Kidsin Premium-version, jatkat sovelluksen Premium-version käyttöä päivityksen jälkeen.

Päivitä Kaspersky Safe Kids manuaalisesti

Päivityksen jälkeen Kaspersky Safe Kids voi nollata lapsesi sovelluksien ja tietokoneen käyttöajan laskennan. Tässä tapauksessa päivän aiemmat aikatilastot poistetaan. Jos olet asettanut aikarajoja sovellusten tai tietokoneen käytölle, lapsesi voi päivityspäivänä käyttää sovelluksia ja tietokonetta näitä rajoituksia pidempään. Siksi suosittelemme, että tarkistat tilastosi päivittämisen jälkeen.

Katso myös

Mitä uutta